STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT U IZGRADNJI
Branislava Nušića, Dobrinja, Sarajevo.

U ekspaniziji stanogradnje koju donosi širenje i modernizovanje grada Sarajeva, naš cilj kao investitora jeste da Vam pružimo visoki kvalitet gradnje u kombinaciji sa ugodnim abijentom stanovanja.

Želimo da naši Kupci osjete da za nas stan nije samo blok arhitekture,
već Vaš budući životni prostor.

Zbog toga uzimamo sebi kao zadatak da zamislimo život u projektovanom stanu i prepoznamo šta je to što bi Vam učinilo život ugodnijim i ljepšim. Važnost vanjskog ambijenta, kvalitete gradnje i opremanja, praktičnosti koja nije narušena estetikom, te komfora stanovanja ne prepoznaju ni svi klijenti.. ali vjerujemo da oni koji dijele naše ciljeve će pronaći svoj dom u objektima koje gradimo.

STATUS GRADNJE

„Dobrinja River“ je stambeno-poslovni objekat u izgradnji. Ovdje možete na vrlo jednostavan način grafički pratiti trenutno stanje na našem gradilištu i biti uvijek u toku.

STATUS GRADNJE

LOKACIJA

„Dobrinja River“ se nalazi u blizini novoizgrađene brze ceste koja povezuje sarajevski aerodrom i Dobrinju te Dobrinju sa Nedžarićima, pa tako i centrom grada.

LOKACIJA

PRODAJA STANOVA

Prodaja stanova u stambeno-poslovnom objektu “Dobrinja River” je u toku. Odaberite Vašu buduću stambenu jedinicu koja odgovara Vašim potrebama i zahtjevima.

PRODAJA STANOVA

NEKOLIKO ZNAČAJNIH KARAKTERISTIKA PROJEKTA “DOBRINJA RIVER”

Stambeno-poslovni objekat ”Dobrinja River” sastoji se od dvije lamele,
gdje su na četiri etažne jedinice + penthouse-i predviđeno ukupno
40 stambenih jedinica, kvadratura od 50,0 do 150,0 m2.

KVALITET GRADNJE I UGRAĐENIH MATERIJALA

Stambeno-poslovni objekat “Dobrinja River” karakteriše visoki stepen kvalitete gradnje. Naš stav je jednostavan: odabrati visokokvalitetne, provjerene i sigurne materijale.

PARKING I POSLOVNI PROSTORI

Predviđen je dovoljan broj parking mjesta kako bi se zadovoljile potrebe budućih stanara. Parking mjesta su predviđena u dvorištu i podzemnoj garaži. Poslovni prostori su predviđeni u prizemlju.

KOMFOR ZAJEDNIČKIH KOMUNIKACIJA

Objekat se sastoji od dvije lamele tj. dva zasebna dijela kako bi se rasteretila unutarnja komunikacija. Po ulazu je predviđen lift za komunikaciju od etaže -1 do posljednje etaže.

NOVOSTI

Pratite posljednje novosti i dešavanja na gradilištu stambeno-poslovnog objekta “Dobrinja River”.